Glade festsange til glade mennesker

Velkommen hos festsange.com (tidligere NiteX Festsange) hvor du hos forfatteren, Niels Møller, finder livslang baggrund i udarbejdelse af glade vers til livets festlige anledninger.
Jeg har gennem 45 år leveret personlige dåbssange, konfirmationssange, fødselsdagssange og bryllupssange digtet efter dit oplæg.
Festlige festsange også til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle andre mærkedage.
Du modtager sangen online dekoreret med festlige tegninger, som har speciel dansk lune i stregen. Du printer selv i sort/hvid eller farve.


En personlig festsang er selskabets højdepunkt. Jeg forfatter sangtekster med helt igennem personligt indhold og tilstræber at anvende så mange af dine stikord som muligt.
Sangens stemning og tekstens sproglige fremtoning udarbejdes i tidens sprog, hvor jeg betræber mig på ikke at anvende omvendte ordstillinger, apostroffer og fyldeord. I det hele taget let sangbare vers.   

Melodivalg efter dit ønske. Jeg stiller gerne forslag.
Festsangen leveres flot dekoreret så vidt muligt med motiver i relation til teksten, evt. dine egne tegninger, billeder fra Mobiltelefon, Youtube, hukommelseskort eller almindelige fotos på papir. 
Jeg har 45 års baggrund som forfatter af festsange, og kan derfor tilbyde mine kunder sangtekster skrevet med musikalsk sikkerhed, så de passer på takter og versefødder, hvilket er forudsætning for succes ved afsyngning af sangen.
Prisleje kr. 700 for festsang digtet, renskrevet, layoutet på enkelt A4-side, inklusive fotos, samt evt. korrektion og klar til kopiering.

En festavis er en anden måde at præsentere sangen på. I stedet for traditionel opsætning, er festavisen sat på en humoristisk facon med en blanding af sjove tegninger, evt. fotos og enkel skrifttype. Digtet på en frisk og tilgængelig melodi bringer en Festavis munter stemning ved bordet samt et uforglemmeligt minde og dagen.
Jeg har gennem årene modtaget megen positiv feedback på denne form for festsang. Det er en unik oplevelse som løfter stemningen ved selskabet.
Prisleje kr. 950 enkelt a4-side, digtet, renskrevet samt inklusive fotos, evt. korrektion og klar til kopiering.

Melodien er omdrejningspunkt for enhver festsang. Det er derfor vigtigt at udsøge den rette melodi, der ikke mindst støtter indholdet i versene; men også vil skabe den rigtige stemning i selskabet. Der er forskel på unge og ældres gennemsnit i alder ved festen. De unge er med på de hurtige melodier, mens bedstefar er mere til en stille og rolig vals. Normalt spreder alder sig over et stort spektrum, og derfor er et kompromis ved valg af melodi nødvendigt. Bedstefar vil ikke kunne synge med på Hammerfedt, mens de unge med garanti går kolde på en gammel vals som fx Gyldenlakken. En melodi som alle har fået ind med modermælken kan for eksempel være Fra Engeland til Skotland. Hele selskabet vil kunne ryste den ud af ærmet og få en god oplevelse. Omvendt nytter en slagfærdig, frimodig og måske lidt fræk tekst ikke på en melodi som fx Jens vejmand. I samråd med undertegnede finder vi melodien, der på bedste vis formidler dit budskab, og formodes at bringe den rette stemning ved selskabet. Så snart jeg har læst dine stikord, har jeg et forslag til melodi, hvorefter du hører nærmere.

Med venlig hilsen
Niels Møller