Festavis glad og fornøjelig.

Hos forfatteren, Niels Møller, finder du livslang baggrund i udarbejdelse af glade festaviser til livets festlige anledninger.
Jeg leverer personlig dåbs-avis, konfirmand-avis, fødselsdags-avis og bryllups-avis digtet efter dit oplæg.
Festlig festavis til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle andre mærkedage.
Du modtager din festavis online dekoreret med dine egne fotos og festlige tegninger, som har speciel dansk lune i stregen. Du printer selv i sort/hvid eller farve.

En personlig festavis

Festavis online. Ja naturligvis, og så har forfatteren materialet skrevet med dine egne ord og vendinger om, hvad du ønsker at udtrykke i din festavis og hvordan du ønsker det skal forekomme på vers. Online har desuden den fordel, at uanset hvor du befinder du dig, kan vi komme i kontakt med hinanden her og nu.

Jeg kendes for at udarbejde personlige glade og iørefaldende sange, der er lettilgængelige, rytmesikre og nemme at synge for alle gæster, hvad enten der er akkompagnement til festen eller ingen levende musik.
Rim og versefødder er gennemarbejdet og fremstår i det stemningsbillede, du bestiller.

Festavis bestilles nemt

Du udfylder blot bestillingsskema og afkrydser relevante punkter. Sådan får undertegnet alle nødvendige oplysninger. Du modtager naturligvis e-mail angående vores aftale, og når jeg har din accept, påbegyndes arbejdet og følges af levering til aftalt tid. Du indbetaler først, når jeg har din sang eller festavis klar til levering. Bestil Festavis

Stikord

Omkring festens hovedperson(er) tager du sikkert en masse ting for givet; men undertegnet ser dit oplæg med fremmede øjne, og en enkelt lille detalje kan være dét, som gør din festavis ekstra vellykket.

Har du problemer med at finde stikord, så fortvivl ikke. Jeg har stor erfaring i at få meget ud af et mindre oplæg, og kan altid "lokke" en del ud af dig enten pr e-mail eller ved samtale i telefon. Skriv ikke mere end en a4-side med oplysninger. Det er rigeligt til en lejlighedssang.

Hjælp til stikord

Se evt. i dit fotoalbum. Her er masser af inspiration at hente. Måske er festavisens hovedperson(er) ikke på billederne; men alligevel er fotos et godt forbindelsesled til tankestrøm.
Se evt. i dagbøger eller tal med venner og familie som kender festavisens hovedperson(er).

Melodi til festavisen

Melodien er omdrejningspunkt for enhver festavis. Det er derfor vigtigt at udsøge den rette melodi, der ikke mindst støtter indholdet i versene; men også vil skabe den rigtige stemning i selskabet. Der er forskel på unge og ældres gennemsnit i alder ved festen. De unge er med på hurtige melodier, mens bedstefar er mere til en stille og rolig vals. Normalt spreder alder sig over et stort spektrum, og derfor er et kompromis ved valg af melodi nødvendigt. Bedstefar vil ikke kunne synge med på Hammerfedt, mens de unge med garanti går kolde på en gammel vals fx Gyldenlakken.

Brug en kendt melodi

En melodi som alle har fået ind med modermælken kan som eksempel være "Fra Engeland til Skotland". Hele selskabet vil kunne ryste den ud af ærmet og få en god oplevelse.
Du bør også tage hensyn til, hvilket stemningsbillede du ønsker at skabe i festavisen.

I samråd med undertegnet finder vi melodien, der på bedste vis formidler dit budskab, og formodes at bringe den rette stemning ved selskabet. Så snart jeg har læst dine stikord, har jeg et forslag til melodi.

Festavis leveres som PDF-fil til egen print

Festsange.com leverer din festavis dekoreret og klar til udskrift som vedhæftet PDF-fil i høj opløsning pr. e-mail.
En festavis leveres IKKE som dokument til Word, og du kan således ikke selv redigere.
Undertegnet klarer al layout efter aftale.

Prisleje kr. 980 inkl. moms

Mangler du akkompagnement til din festavis på CD eller som mp3-fil. Få det på www.festklaveret.dk

Med venlig hilsen
Niels Møller