Festsange

Festsang og lejlighedssang digtet personligt er selskabets højdepunkt. Jeg forfatter sangtekster med helt igennem personligt indhold og tilstræber at anvende så mange af dine dessiner (stikord) som muligt.
Sangens stemning og tekstens sproglige fremtoning udarbejdes i tidens sprog efter dit ønske, og kan fx fremstå som:

Kærlig
Fortællende
Munter / Sjov
Dristig

Melodivalg efter dit ønske. Jeg stiller gerne forslag.

Festsang

Festsange leveres flot dekoreret så vidt muligt med motiver i relation til teksten, evt. dine egne tegninger, billeder fra Mobiltelefon, Youtube, hukommelseskort eller almindelige fotos på papir. Selv gamle VHS-bånd kan bringes i spil.
Overskriften kan bearbejdes grafisk og præsenteres i et utal af variationer.
Ligeledes kan din lejlighedssang leveres til egen print i layout med mange forskellige variationer.

Baggrund

Jeg har 45 års knowhow som forfatter af lejlighedssange, og kan derfor tilbyde mine kunder sangtekster skrevet med musikalsk sikkerhed, så de passer på takter og versefødder, hvilket er forudsætning for succes ved afsyngning af sangen.
"Timing" for sang i selskabet er næste forudsætning for succes. En vovet sangtekst passer sjældent først i festforløbet, da rette stemning ikke er opbygget. Efterhånden som gæster får "lidt indenfor vesten", modtages en bramfri sangtekst bedre. Profil

Grundlag

Grundlaget for den perfekte festsang er dine dessiner (stikord) hvilke er mit udgangspunkt. Jeg tilstræber, at ligge så tæt på oplægget som muligt, samt at skabe den stemning du selv giver udtryk for enten i din e-mail eller ved telefonsamtale.

Gør dig fra start overvejelse om, hvilken stemning du ønsker at skabe med din sangtekst. Skal den være højtidelig eller munter. Søg herefter i livets gemme- og glemmebog om de emner der vil matche den ønskede stemning i sangen. Familie og venner vil ofte kunne bidrage med episoder. Stikord

Tradition

Festsange er et dansk fænomen og en dansk tradition. Ingen andre steder i verden kommer gæsterne med personlige sange til konfirmanden, bryllupsparret eller fødselaren. Flest betragter det som underholdende indslag, mens andre betragter det som en irriterende afbrydelser i maden og drikningen.

Lejlighedssange er noget særligt dansk. Grundtvig (1845) har en stor del af æren. Læs mere om lejlighedssangens historie.

Prisleje A4 format kr. 725 inkl. moms for festsang digtet, renskrevet, layoutet på enkelt A4-side, inklusive 2 fotos, samt evt. korrektion og klar til kopiering.

Prisleje A5 format kr. 850 inkl. moms for festsang digtet, renskrevet, layoutet på dobbelt A4-side, falset til A5 så der er fire sider, inklusive 4 fotos, samt evt. korrektion og klar til kopiering.

Mangler du akkompagnement til din festsang så find det på Festklaveret.dk

Mvh.
Niels Møller

konfirmationssang til barnebarn