Kobber- Sølv- og Guldbryllup

Lejlighedssang og festsang til livets bryllupsdage digtet personligt er en stor fornøjelse i selskabet. Jeg forfatter sangtekst med helt igennem personligt indhold og tilstræber at anvende så mange af dine dessiner (stikord) som muligt.
Bryllupsdagens sang og stemningsbillede udarbejdes i tidens sprog efter dit ønske, og kan fx fremstå som:

Kærlig og romantisk
Fortællende
Munter / Sjov
Dristig

Melodivalg efter dit ønske. Jeg stiller gerne forslag.

Bryllupsdagens sang

Festsangen til kobber- sølv- guld- diamantbryllup leveres flot dekoreret så vidt muligt med motiver i relation til teksten, evt. dine egne tegninger, fotos fra Mobiltelefon, Youtube, hukommelseskort eller almindelige billeder på papir. Selv framegrab fra gamle VHS-bånd kan undertiden bruges.
Overskriften kan bearbejdes grafisk og præsenteres i et utal af variationer.
Din lejlighedssang leveres til egen print som PDF-fil i høj opløsning.
En txt-fil af sangteksten medleveres. Denne kan du kopiere ind i dit foretrukne tekstbehandlingsprogram og selv gøre layout.

Baggrund

Jeg har 45 års knowhow som forfatter af festsange og lejlighedssange. Derfor kan jeg tilbyde mine kunder sangtekster skrevet med musikalsk sikkerhed, så de passer på takter og versefødder, hvilket er forudsætning for succes ved afsyngning af sangen.
"Timing" for sang i selskabet er næste forudsætning for succes. En vovet sangtekst passer sjældent først i festforløbet, da rette stemning ikke er opbygget. Efterhånden som gæster får "lidt indenfor vesten", modtages en bramfri sangtekst bedre. Profil

Grundlag

Grundlaget for den perfekte lejlighedssang til bryllupsdagen er dine dessiner (stikord) hvilke er mit udgangspunkt. Jeg tilstræber, at ligge så tæt på oplægget som muligt, samt at skabe den stemning du selv giver udtryk for enten i din e-mail eller ved telefonsamtale.

Gør dig fra start overvejelse om, hvilken stemning du ønsker at skabe med din sangtekst. Skal den være højtidelig eller munter. Søg herefter i livets gemme- og glemmebog om de emner der vil matche den ønskede stemning i sangen. Familie og venner vil ofte kunne bidrage med episoder. Stikord

Stemningsbilleder til din sang på Bryllupsdage:

Den romantiske søde og kærlige bryllupssang fra brud til gom eller omvendt underbygger rammen omkring brylluppet, og videregiver ønsket om en tryg og harmonisk fremtid i hymens lænker. Navnlig den kvindelige part sætter pris på en romantisk stemning i sangteksten, der med et tema om kærlighed i layout bringer en uforglemmelig oplevelse.

Den fortællende og let muntre lejlighedssang til sølv- eller guldparret fortæller i glad stemning om livets bane, de kære børn og små skærmydsler som har givet krydderi på tilværelsen. En tak fra børnene for kærligt barndomshjem nævnes, og hvis der benyttes en omfangsrig melodi, underbygges rammen perfekt for en god og iørefaldende fortælling.

Den muntre og sjove lejlighedssang til gom og brud ved sølv- eller guldbryllup beskriver deres små daglige begivenheder i et muntert sprog. Stemningen er her mere løftet, og en lunefuld beskrivelse af "de gamles" dagligdag er fra børnene et godt indslag ved festen. Far og mor vil genkende sig selv og nyde de sjove indslag i sangens tekst, hvor muntre tilbageblik vil kalde på smilet.

Den vovede og frække lejlighedssang til sølv- eller guldpar bør man overveje seriøst, før den bestilles. Et sølv/guldbryllup er omgæret af en vis højtidelig stemning, hvor en utidig tekst har stor chance for at falde til jorden og ende som en pinlig oplevelse.
Venner til sølv/guldparret kan dog forsvare en vovet tekst. Omvendt hvis man er sikker på udfaldet af en fræk tekst i selskabet, så tager den altid kegler.

Tradition

Lejlighedssange til bryllupsdage er et dansk fænomen og en dansk tradition. Ingen andre steder i verden kommer gæsterne med personlige sange til konfirmanden, bryllupsparret eller fødselaren. Flest betragter det som underholdende indslag, mens andre betragter det som en irriterende afbrydelser i maden og drikningen.

Lejlighedssange er noget særligt dansk. Grundtvig (1845) har en stor del af æren. Læs mere om lejlighedssangens historie.

Prisleje kr. 725 inkl. moms for lejlighedssang digtet, renskrevet, layoutet på enkelt A4-side, inklusive 2 fotos, samt evt. korrektion og klar til kopiering.

Mangler du akkompagnement til din festsang så find det på Festklaveret.dk

Mvh.
Niels Møller