Festens sang til Bryllup

Festsang og lejlighedssang til bryllup digtet personligt til brudeparret er en stor fornøjelse i selskabet. Jeg forfatter sangteksten med helt igennem personligt indhold og tilstræber at anvende så mange af dine dessiner (stikord) som muligt.
Bryllupssangens stemning og tekstens sproglige fremtoning udarbejdes i tidens sprog efter dit ønske, og kan fx fremstå som:

Kærlig og romantisk
Fortællende
Munter / Sjov
Dristig

Melodivalg efter dit ønske. Jeg stiller gerne forslag.

Bryllupssang

Festsangen til bryllup, kirkeligt eller borgerligt, leveres flot dekoreret så vidt muligt med motiver i relation til teksten, evt. dine egne tegninger, fotos fra Mobiltelefon, Youtube, hukommelseskort eller almindelige billeder på papir. Selv framegrab fra gamle VHS-bånd kan undertiden bruges.
Overskriften kan bearbejdes grafisk og præsenteres i et utal af variationer.
Din lejlighedssang leveres til egen print som PDF-fil i høj opløsning.
En txt-fil af sangteksten medleveres. Denne kan du kopiere ind i dit foretrukne tekstbehandlingsprogram og selv gøre layout.

Baggrund

Jeg har 45 års knowhow som forfatter af festsange og lejlighedssange. Derfor kan jeg tilbyde mine kunder sangtekster skrevet med musikalsk sikkerhed, så de passer på takter og versefødder, hvilket er forudsætning for succes ved afsyngning af sangen.
"Timing" for sang i selskabet er næste forudsætning for succes. En vovet sangtekst passer sjældent først i festforløbet, da rette stemning ikke er opbygget. Efterhånden som gæster får "lidt indenfor vesten", modtages en bramfri sangtekst bedre. Profil

Grundlag

Grundlaget for den perfekte bryllupsfestsang er dine dessiner (stikord) hvilke er mit udgangspunkt. Jeg tilstræber, at ligge så tæt på oplægget som muligt, samt at skabe den stemning du selv giver udtryk for enten i din e-mail eller ved telefonsamtale.

Gør dig fra start overvejelse om, hvilken stemning du ønsker at skabe med din sangtekst. Skal den være højtidelig eller munter. Søg herefter i livets gemme- og glemmebog om de emner der vil matche den ønskede stemning i sangen. Familie og venner vil ofte kunne bidrage med episoder. Stikord

Stemningsbilleder til din Bryllupssang:

Den romantiske søde og kærlige bryllupssang fra brud til gom eller omvendt underbygger rammen omkring brylluppet, og videregiver ønsket om en tryg og harmonisk fremtid i hymens lænker. Navnlig den kvindelige part sætter pris på en romantisk stemning i sangteksten, der med et tema om kærlighed i layout bringer en uforglemmelig oplevelse.

Den fortællende og let muntre festsang til brudeparret der fortæller om deres første møde, de første gnister og den endelige kærlighed der førte til bryllupsdagen er en god oplevelse, navnlig hvis sangen præsenteres først i festforløbet, hvor stemningen og sangglæden endnu ikke har nået højden. Benyttes en omfangsrig melodi, underbygges rammen perfekt for en god og iørefaldende fortælling.

Den muntre og sjove bryllupssang til gom og brud som beskriver deres møde, hvor gommen fik scoret sin sild og måske antyder de første hyrdetimer i muntre vendinger, er midt i middagen ved brylluppet en glimrende hilsen fra vennerne. Stemningen er her mere løftet, og en lunefuld beskrivelse af parrets dagligdag og små skærmydsler sætter ekstra skub i bryllupsfesten.

Den vovede og frække festsang til brudeparret bør man overveje seriøst, før den bestilles. Et bryllup er omgæret af højtidelig og romantisk stemning, hvor en utidig tekst har stor chance for at falde til jorden og ende som en pinlig oplevelse.
Generelt til bryllup er man kun dus med den ene halvdel af festens deltagere. Omvendt hvis man er sikker på udfaldet af en fræk tekst i selskabet, så tager den altid kegler.

Tradition

Festsange til bryllup er et dansk fænomen og en dansk tradition. Ingen andre steder i verden kommer gæsterne med personlige sange til konfirmanden, bryllupsparret eller fødselaren. Flest betragter det som underholdende indslag, mens andre betragter det som en irriterende afbrydelser i maden og drikningen.

Lejlighedssange er noget særligt dansk. Grundtvig (1845) har en stor del af æren. Læs mere om lejlighedssangens historie.

Prisleje kr. 725 inkl. moms for festsang digtet, renskrevet, layoutet på enkelt A4-side, inklusive 2 fotos, samt evt. korrektion og klar til kopiering.

Mangler du akkompagnement til din festsang så find det på Festklaveret.dk

Mvh.
Niels Møller