RIM TIL RIMELIG PRIS

Lejlighedssang

Lejlighedssang

Lejlighedssang digtet personligt er selskabets højdepunkt. Jeg forfatter sangtekster med helt igennem personligt indhold og tilstræber at anvende så mange af dine dessiner (stikord) som muligt.
Sangens stemning og tekstens sproglige fremtoning udarbejdes i tidens sprog efter dit ønske, og kan fx fremstå som:

Kærlig
Fortællende
Munter / Sjov
Dristig

Melodivalg efter dit ønske. Jeg stiller gerne forslag.

Lejlighedssang

Lejlighedssang leveres flot dekoreret så vidt muligt med motiver i relation til teksten, evt. dine egne tegninger, billeder fra Mobiltelefon, Youtube, hukommelseskort eller almindelige fotos på papir. Selv gamle VHS-bånd kan bringes i spil.
Overskriften kan bearbejdes grafisk og præsenteres i et utal af variationer.
Ligeledes kan din lejlighedssang leveres til egen print i layout med mange forskellige variationer.

Baggrund

Jeg har 45 års baggrund som forfatter af lejlighedssange, og kan derfor tilbyde mine kunder sangtekster skrevet med musikalsk sikkerhed, så de passer på takter og versefødder, hvilket er forudsætning for succes ved afsyngning af sangen.
"Timing" for sang i selskabet er næste forudsætning for succes. En vovet sangtekst passer sjældent først i festforløbet, da rette stemning ikke er opbygget. Efterhånden som gæster får "lidt indenfor vesten", modtages en bramfri sangtekst bedre.

Grundlag

Grundlaget for den perfekte festsang er dine dessiner (stikord) hvilke er mit udgangspunkt. Jeg tilstræber, at ligge så tæt på oplægget som muligt, samt at skabe den stemning du selv giver udtryk for enten i din e-mail eller ved telefonsamtale.

Gør dig fra start overvejelse om, hvilken stemning du ønsker at skabe med din sangtekst. Skal den være højtidelig eller munter. Søg herefter i livets gemme- og glemmebog om de emner der vil matche den ønskede stemning i sangen. Familie og venner vil ofte kunne bidrage med episoder.

Tradition

Lejlighedssange er et dansk fænomen og en dansk tradition. Ingen andre steder i verden kommer gæsterne med personlige sange til konfirmanden, bryllupsparret eller fødselaren. Flest betragter det som underholdende indslag, mens andre betragter det som en irriterende afbrydelser i maden og drikningen.

Lejlighedssange er noget særligt dansk. Grundtvig (1845) har en stor del af æren. Læs mere om lejlighedssangens historie.

Prisleje kr. 550 for festsang digtet, renskrevet, layoutet på enkelt A4-side, inklusive 2 fotos, samt evt. korrektion og klar til kopiering.

Mangler du akkompagnement til din lejlighedssang så find det på Festklaveret.dk

Mvh.
Niels Møller

 

Øl til alle
Festsang til 70 års fødselsdag
Festsang til konfirmand
Festsang til konfirmation
Festsang til konfirmand
Festsang til konfirmation
Festsang til konfirmation
Lejlighedssang til konfirmation

Glade Festsange til glade mennesker