Lejlighedssange

Lejlighedssange til alle begivenheder

Jeg leverer personlige lejlighedssange til dåb, konfirmation, fødselsdage og bryllupssange digtet efter dit oplæg.
Lejlighedssange også til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle andre mærkedage.
Du modtager sangen online dekoreret med festlige tegninger, som har speciel dansk lune i stregen.

Jeg var blandt de første på Internet som tilbød at digte sangtekster til kendte melodier via de mange muligheder online.
Mit første domæne (www.nitex.dk) blev registreret i 1998. Siden fulgte flere.
Mine hjemmesider på Internet har jeg altid selv produceret, hvilke jeg har høstet megen god feedback for gennem tiden.

Lejlighedssange skal være personlige

Lejlighedssang online. Ja naturligvis, og så har forfatteren materialet skrevet med dine egne ord og vendinger om, hvad du ønsker at udtrykke med sangen og hvordan du ønsker det skal forekomme på vers. Online har desuden den fordel, at uanset hvor du befinder du dig på vores kuglerunde Jord, kan vi komme i kontakt med hinanden her og nu.
Jeg kendes for at udarbejde personlige glade og iørefaldende sange, der er lettilgængelige, rytmesikre og nemme at synge for alle gæster, hvad enten der er akkompagnement til festen eller ingen levende musik.
Rim og versefødder er gennemarbejdet og fremstår i det stemningsbillede, du bestiller.

En personlig festavis

En Festavis er en anden og pragtfuld måde at præsentere sangen på. I stedet for traditionel opsætning, er festavisen sat på en humoristisk facon med en blanding af sjove tegninger, evt. fotos og måske forskellige skrifttyper. Digtet på en frisk og tilgængelig melodi bringer en Festavis munter stemning ved bordet samt et uforglemmeligt minde og dagen.
Jeg har gennem årene modtaget megen positiv feedback på denne form for festsang. Det er en unik oplevelse som løfter stemningen ved selskabet. Festavis

Festsange/Festavis bestilles nemt

Du udfylder blot bestillingsskema og afkrydser alle relevante punkter. Sådan får undertegnet alle nødvendige oplysninger. Du modtager naturligvis e-mail angående vores aftale, og i samme e-mail følger et par prøvevers på melodien du har valgt. Når jeg har din endelige accept, påbegyndes arbejdet og følges af levering til aftalt tid. Du indbetaler først, når jeg har din sang eller festavis klar til levering.

Stikord til lejlighedssange

Omkring festens hovedperson tager du sikkert en masse ting for givet; men undertegnet ser dit oplæg med fremmede øjne, og en enkelt lille detalje kan være dét, som gør din lejlighedssang ekstra vellykket.

Har du problemer med at finde stikord, så fortvivl ikke. Jeg har stor erfaring i at få meget ud af et mindre oplæg, og kan altid "lokke" en del ud af dig enten pr e-mail eller ved samtale i telefon. Skriv ikke mere end en a4-side med oplysninger. Det er rigeligt til en lejlighedssang. Se under stikord

Hjælp til stikord

Se evt. i dit fotoalbum. Her er masser af inspiration at hente. Måske er sangens hovedperson ikke på billederne; men alligevel er fotos et godt forbindelsesled til tankestrøm.
Se evt. i dagbøger eller tal med venner og familie som kender sangens hovedperson.

En melodi som alle har fået ind med modermælken kan som eksempel være "Fra Engeland til Skotland". Hele selskabet vil kunne ryste den ud af ærmet og få en god oplevelse.
Du bør også tage hensyn til, hvilket stemningsbillede du ønsker at skabe i sangen. Det nytter ikke, at skrive en dybt højtidelig hyldest der skal serveres på fx Taratabumtrala, da en melodi af denne karakter ligger op til den mere muntre og frigjorte tekst.
Omvendt nytter en slagfærdig, frimodig og måske lidt fræk tekst ikke på en melodi som fx Jens vejmand.

I samråd med undertegnet finder vi melodien, der på bedste vis formidler dit budskab, og formodes at bringe den rette stemning ved selskabet. Så snart jeg har læst dine stikord, har jeg et forslag til melodi.

Levering

Festsange.com leverer din sang dekoreret og klar til udskrift normalt som vedhæftet PDF-fil pr. e-mail.
På mit site finder du flere eksempler på færdige festsange. De ligge alle som PDF-filer, så prøv at printe sangene, og se hvad din printer yder.

Eksempler på min hjemmeside festsange.com er alle fiktive og har således ikke været kundebestillinger. Navne, steder og datoer er ligeledes fiktive. Eksemplerne på festsange og festaviser kan nærstuderes for at bedømme mine lyriske evner.

Mangler du akkompagnement til din festsange på CD eller som mp3-fil. Få det på www.festklaveret.dk

Med venlig hilsen
Niels Møller

Eksempel på bryllupssang på nem melodi